2017-04-07. Legitimerad sjuksköterska anställes

Gottfriesmottagningen/Gottfries Clinic i Mölndal söker en legitimerad sjuksköterska till öppen specialistmottagning för patienter med ME/kroniskt trötthetssyndrom och Fibromyalgi.

Intresse för forskningsarbete liksom erfarenhet av smärtbehandling är meriterande.

Tjänsten är på heltid. Arbetstiden är vardagar mellan 8-16.30.

Frågor kring tjänsten besvaras av verksamhetschef Olof Zachrisson, 070-985 04 53, oz@gottfries.se, eller professor Carl-Gerhard Gottfries, 070-434 90 49.

 

Gottfries Clinic AB bildades 1998 för patienter med myalgisk encefalomyelit (ME)/kroniskt trötthetssyndrom och fibromyalgi. Vården har bedrivits i avtal med Västra Götalandsregionen, men bedrivs sedan januari 2017 i privat regi. Vid enheten finns läkare, sjuksköterska, fysioterapeut, psykoterapeut, och medicinsk sekreterare. Vi samarbetar i arbetet med utredning/diagnostik, rådgivning och behandling av patienter med Fibromyalgi och ME.

På Gottfriesmottagningen bedrivs också klinisk behandlingsforskning. För närvarande bedrivs behandlingsförsök med substansen OSU6162, vitamin B12/folat samt försök att identifiera diagnostiska laboratoriemarkörer.

Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska för kombinerad tjänstgöring i mottagningsarbete och forskningsverksamhet. Kunskap beträffande kliniska prövningar/GCP är meriterande liksom kännedom av patienter med långvarig smärta och trötthetstillstånd. Du kan bland annat komma att bli involverad i en ny läkemedelsprövning av OSU6162 mot mental trötthet.

 

För intresseanmälan fyll i nedan:

Intresseanmälan

Namn

E-post

Meddelande

Bifoga personligt brev (max en A4-sida)

Bifoga CV

Skriv Got i rutan nedan